Menu
X
  • image
  About Us
    

  Restavracija in vinoteka Mama se nahaja na Ajševici v mirni vasici, le streljaj (3 km ) od Nove Gorice. Otvoritev se je zgodila oktobra 2011. Razpolagamo s 50-imi sedišči in letnim vrtom. Restavracija in vinoteka mama vas pričakuje vsak dan od 12.00- 23.00.
  Z dolgoletnimi izkušnjami, upoštevanjem vaših želja, smo se spustili v novo zgodbo. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam. Seveda pa se lahko brez skrbi prepustite našemu šefu, da vas popelje v edinstveno kulinarično popotovanje. Sommelier pa bo poskrbel za pravo spremljavo vinske kapljice. Tako bo vaše doživetje še bolj popolno.
  Ponudba temelji predvsem na osnovnih prvovrstnih svežih živilih. Jedilni list ponuja širok izbor ribjih, mesnih in vegetarijanskih jedi. Prednost dajemo domačim živilom iz okolice. Za zaključek pa se bo našel tudi pester izbor sirov in sladic iz naše slaščičarne. Razvajali vas bomo s flambiranimi jedmi pripravljenimi pred vami, jedmi iz ognjišča ter pestro ponudbo fondijev. Vsekakor pa boste našli tudi najenostavnejše in zelo zanimive jedi, pripravljene po maminih receptih.
  Glede na širok izbor ponudbe jedi, smo v prvem nadstropju poskrbeli tudi za primeren izbor vin in ostalih pijač. V vinoteki boste tako lahko izbirali med 700 različnimi vinskimi etiketami Slovenije in ostalega sveta, pivom, posebnimi alkoholnimi pijačami, ter različnimi lokalnimi izdelki.

  Dobrodošli pri nas!

  Specialities
  image

  © Copyright 2017 SloveniaVino. Vse pravice pridržane.